Easton Golf presenteras ytterligare ett attraktivt Long Stay-resmål vid Algarve i det erkända golflandet Portugal. Nyheten Salgados är särskilt prisvärd då man under hela vistelsen har tillgång till fria lektioner eller fri gröna kortet-utbildning!

Albufeira, strax öster om Salgados, är en populär semesterort med puls och livlig handel. The old town är hjärtat i staden och området består av karaktäristiska och romantiska gator med en fantastisk utsikt ner till vattnet. Det moderna museet, stränderna, marknader, restauranger, shopping och nattliv bidrar till en härlig atmosfär. På Easton Golfs Long Stay-resor ingår alltid hyrbil som gör det enkelt att utforska omgivningarna.

Salgados är populärt bland golfentusiaster på grund av sina fina golfbanor och de alla omnämnanden som Algarve-regionen fått under åren. Förra året utsågs Algarve till årets golfdestination av den internationella golfturistorganisationen IAGTO. Med Easton Golf spelas golfen på inte mindre än tre olika banor. Salgados, som ligger endast några minuter från lägenheterna samt trevliga Morgado och dess systerbana Alamós, belägna i en vacker och rofylld natur ca 20 minuter bort.

– Våra förhoppningar om Salgados som Long Stay-resmål är stora då det har alla variabler som värderas högt när man stannar länge på ett och samma resmål, menar Robert Lundgren, verksamhetschef på Easton Golf. Golfförutsättningarna är de bästa och många Long Stay-resenärer uppskattar dessutom närhet till stadsliv och utflyktsmål. Något som Salgados verkligen kan erbjuda, fortsätter Robert Lundgren. Dessutom kommer vår pro och golfvärd på plats att se till att både golfspel och gemenskap i gruppen blir så optimal som möjligt, lovar Robert Lundgren.