Om Portugal

Resmål, nyheter, restips och fakta om Portugal

Charterresor, Flyg & flygresor, Golfresor, Hotell & vandrarhem, Hyrbil, Resebolag, Temaresor

Lissabonområdet har många golfbanor att utforska

test
Portugal

Lissabon ligger vackert vid Atlantkusten och är en prisbelönad storstad. Förra året fick staden bland annat motta pris som Europas ledande City Break Destination. Lissabon är välkänd för sitt mysiga kafé- och restaurangliv, charmiga gränder och vänliga människor.

Estorilkusten, med semesterstäderna Estoril och Cascais, strax väster om Lissabon, är kanske den mest välkända golfdestinationen i regionen. Här väntar välmeriterade banor som Quinta da Marinha och Oitavos Dunes, men Lissabonområdet har som sagt många fler golfpärlor att utforska. Något som golfresearrangören Easton Golf har tagit fasta på. Snart går första golfresan till den uppskattade semesterdestination Costa da Caparica strax söder om Lissabon. Resan går under namnet ”The Portugal Tour” och bjuder på spel på sex olika golfbanor. Ett perfekt alternativ för golfare som vill ta del av många av regionens golfbanor under en och samma resa.

– Vi har länge arrangerat golfresor till Portugal bland annat Cascais och kände att vi även ville ge våra kunder möjligheten att utforska de inte lika välkända golfbanorna, berättar Sara Nilsson, ansvarig för Easton Golfs reseportfölj. – Vi kom fram till att Costa da Caparica är en perfekt utgångspunkt då man snabbt och lätt kan ta sig in till Lissabon samtidigt som vi kan erbjuda ett mycket varierat golfpaket där samtliga banor ligger på bekvämt transferavstånd från hotellet, fortsätter Sara Nilsson.

I och med ”The Portugal Tour” är det även premiär för ett nytt koncept för Easton Golf, då resan sträcker sig över 11 dagar. – Vi har fått många förfrågningar från kunder som tycker en vecka är för kort och två veckor är för långt så inför hösten tog vi beslut om att erbjuda en mellanvariant på 11 dagar, vilket har fått mycket fin respons, avslutar Sara Nilsson.

Avresor från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. All transfer inkluderad. Boende på fyrstjärniga Meliá Aldeia dos Capuchos med frukostpension samt sex middagar. Sex 18-hålsgreenfees samt två 9-hålsgreenefees fördelat på Quinta do Peru, Riba Golfe, Aroeria Golf, Santo Estêvão och Aldeia dos Capuchos. Golfguide på plats under hela vistelsen.


  1. omportugal

    Kan bara hålla med, otroligt många fina golfbanor kring Lissabon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.