Den psykosocial ohälsan på Svenska företag eskalerar tyvärr i en takt som är starkt oroande både ur ett mänskligt och affärsmässigt perspektiv. Kostnaden för att ha en långstidssjukskriven eller lågpresterande medarbetare är inte bara kostsamt för företaget utan kan också innebära en livskatastrof för den drabbade.

Nu erbjuder vi en ny möjlighet för återhämtning och samtal i lugna Portugal genom konceptet Balans Forum.

Tillsammans med Linda Norrman, mental tränare, och Elisabeth Boije, psykoterapeut erbjuder nu Leventa en möjlighet för att människor i eller i riskzonen för utmattning att följa med på en rehabiliteringsresa till hösten 2018.

Vi hyr en hel anläggning i lugn och vacker miljö i Portugal där upp till 15 deltagare får enskilda samtal, gruppsamtal och personligt anpassade övningar för att komma vidare i sin process tillbaka till en vardag där energi och arbete är motiverande. Detta varvas med promenader och lugnande vistelse i naturen.

Resan är i första hand tänkt att finansieras inom ramen för rehabilitering genom ditt företag eller din företagshälsovård men det går även att följa med som privatperson.

Jobbar du som ledare, HR-chef eller inom företagshälsovården så är du varmt välkommen att kontakta oss för vidare dialog om samarbete för ett friskare Sverige.