Med start i november börjar Norwegian flyga direkt till Madeira och Fuerteventura från Stockholm Arlanda. Förutom de två nya linjerna utökas antalet avgångar till de existerande linjerna till Marrakech och Tel Aviv.

De nya linjerna till Funchal på Madeira i Portugal och Fuerteventura på spanska Kanarieöarna kommer båda att trafikeras en gång i veckan med start 4 november. De existerande linjerna mellan Stockholm och Marrakech samt Stockholm och Tel Aviv utökas till två avgångar i veckan. Stockholm Arlanda (ARN) – Funchal/Madeira (FNC) kommer att trafikeras en gång i veckan, på lördagar, med start 4 november i år.

– Det finns ett mycket stort intresse bland resenärer i Sverige att flyga till södra Europa och det är därför glädjande att vi nu kan erbjuda ytterliga två populära destinationer direkt från Stockholm. Både Madeira och Fuerteventura har mycket att erbjuda och vi ser därför fram emot att önska resenärer välkomna ombord till våra nya destinationer i moderna, bekväma och mer miljövänliga plan, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.