Lanzarote och Madeira är två nyheter i Sunbirdies program. Madeira är en klassiker dit turister återkommer år efter år för att uppleva det storslagna landskapet, det subtropiska klimatet och med Sunbirdie ingår fri golf på Palheiro Golf!

På Madeira bor gästerna antingen vid banan eller inne i huvudstaden Funchal. Alla Sunbirdiegäster blir medlemmar på eleganta Palheiro Golf, på ”rätt” sida av ön. Banan ligger på en höjd ovanför Funchal (500 m) och nästan alla hål har utsikt över havet och en faschinerande utsikt över hela staden. Vill man variera sin golf, finns det ytterligare en bana på ön, Santo da Serra. En trevlig bana där även Europatouren brukar spelas. Madeira är en ö som hänför de flesta. Med blomsterprakt, vyer, vandringar längs med Levadorna och Madeiravinet.

– Vi är glada att äntligen kunna erbjuda två perfekta Long Stay-resmål med subtropiskt klimat på ganska nära avstånd från Sverige. Exotiska Madeira är alltid eftertraktat och då efterfrågan på Kanarieöarna också har varit stort, har vi har fastnat för Lanzarote där klimatet är skönt och där det är förhållandevis tomt på golfbanorna, säger Mikael Andersson, marknadsansvarig på Sunbirdie AB.