Krakow, Madrid, Lissabon, och Verona är TUI:s nya stadsresmål som nu lanseras. Totalt finns nu tolv stadsresmål tillgängliga för svenska resenärer att boka hos TUI.

– Vi fortsätter att bredda vårt utbud med fyra nya städer, men man kan förvänta sig fler lanseringar under det kommande året. Vi har bara påbörjat resan från ett traditionellt charterföretag till ett modernt reseföretag,säger Leyla Öfwerström, informatör på TUI.

Precis som tidigare när det gäller stadsresmålen kan resenärerna välja bland mer flexibla semesterlängder på tre till fem dagar – perfekt som för den som vill vara borta en lång- eller kortweekend.

I hotellprogrammen för de nya resmålen hittas hotell som är noggrant handplockade efter kriterier som bra läge, hög standard samt goda omdömen och betyg från kunder. Precis som de resenärer som bokar charter, är TUI:s resenärer som bokar sin paketresa till städer, med flyg och hotell, skyddade av resegarantilagen. Dessutom får cityresenärerna tillgång till personlig hjälp genom ”Guide Online” som är tillgänglig via TUI:s app, telefon och sms.

Nya bokningsbara stadsresmål hso TUI:

  • Verona, Italien
  • Lissabon, Portugal
  • Krakow, Polen
  • Madrid, Spanien