av omportugal
Skapad: 8 januari, 2018 (7 år sen)
från 8.900kr
Ort/stad/by
Estoi
Pris från
8900 kr/vecka
Antal bäddar
7 bäddar/sovplatser
Boyta/area
120 m²
Information
Privat pool, Wi-Fi, Parkering, Luftkonditionering, Tvättmaskin, Balkong, Uteplats
Region/ö/ögrupp

Casa Carlotta ligger nära Estoi och har en fantastisk utsikt över Faro och Atlanten. Som gäst har du exklusiv tillgång till pool (5 x 10 m) och flera uteplatser med fina utemöbler. Gästvåningen, som är på 120 kvadrat, är hemtrevlig och väl inredd med AC, nytt fullt utrustat kök, tvättmaskin, sköna sängar, TV, internet, Wii-spel och vardagsrum med stor och bekväm soffa.

Vårt boende passar par, familjer (med barn) och grupper upp till 7 personer. Bilbarnstolar, barnstol (kök), barnservis, leksaker och spjälsäng finns. I den stora spännande trädgården finns plats för många aktiviteter.

Estoi är en liten ort med rötter i romartiden. Området är lugnt och fridfullt och ligger centralt i Algarve. Med en hyrbil når du lätt och snabbt många fina utflyktsmål, som t.ex. vattenparker, delfinsafaris, medeltidsborgar och fantastiska stränder. Är du golfare kan du passa på att spela på några av Europas bästa banor.Här finns också närheten till Faro som är en medelstor stad med affärer och restauranger, Albufeira som är en partyort och Vilamoura som är en av Europas största småbåtshamnar.

Vill du boka denna lägenhet? Hyra och pris:

Pris: 9900 kr/vecka för 5-7 personer under högsäsong. Är ni 4 eller färre blir priset 8900 kr/vecka under högsäsong. Lågsäsongspriserna är 1000 kr lägre/vecka. Alla bokningar sker via Blocket här >>.

Vill du hyra denna bostad?

Klicka på visa kontaktinformation för att se e-postadress och/eller telefonnummer. Om den finns en angiven adress till en hemsida så kan du även kontakta dem via den. All bokning sker direkt via ägaren. Du kan inte boka via denna sida.Har du ett boende, lägenhet eller hus du vill hyra ut i Portugal så kan du göra det här >>. Hos oss kan du annonsera gratis om bostäder som går att hyra i Portugal.

Behöver du hyra en bil i Estoi? Du kan jämföra priser på hyrbilar i Portugal hos biluthyrning.nu och autoportugal.se. Priser där allt ingår, inkl. försäkring och skatt. 24-timmars kundservice via mejl, telefon och via Internet. Bra priser på alla biltyper, inklusive lyxkategori-bilar, minibussar och automatväxlade bilar. Säker krypterad betalning. I deras priser ingår fria mil, fri körsträcka, alla obligatoriska försäkringar, skatter och avgifter. Som tex Skadeanmälan - Begränsning av skada, Tredjepartsförsäkring, Stöldförsäkring, Skatt, Flygplatstillägg, Placeringsavgift, Kilometeravgift, Haverihjälpavgift. Jämför även långtidshyra bil och månadshyra. Hyrbil långtid, ett år, en hel månad, vecka, weekend eller antal dagar du önskar.